До уваги вступників ЧНУ, які мають право на додаткові бали сільського коефіцієнту

До уваги вступників ЧНУ, які мають право на додаткові бали сільського коефіцієнту

Вступники, які вступають за ОС «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти, мають право на додаткові бали в тому випадку, якщо вони зареєстровані в селі і здобули повну загальну середню освіту у закладах освіти, що знаходяться на території сіл, у рік вступу. Про це повідомляє пресслужба ЧНУ ім. Б. Хмельницького.

(Перелік шкіл, учні яких мають право на сільський коефіцієнт — https://mon.gov.ua/ua/osvita/visha-osvita/vstupna-kampaniya-2018/perelik-shkil-uchni-yakih-mayut-pravo-na-silskij-koeficiyent-informaciya-utochnyuyetsya).

Конкурсний бал вступника, який має право на сільський коефіцієнт множиться на 1,02. (Наприклад: конкурсний бал 168 множимо на коефіцієнт 1,02 = 171,36.). Для спеціальностей, яким надається особлива підтримка (https://drive.google.com/file/d/1t99Qk3hqHNQtdwF9rJEhCzMZpvvyc6gW/view) значення сільського коефіцієнту підвищене до 1,05 (Наприклад: конкурсний бал 168 множимо на коефіцієнт 1,05 = 176,4.).

Звертаємо увагу, що вступники надають довідку про реєстрацію місця проживання (за потреби) згідно з додатком 13 ((https://drive.google.com/file/d/1q1UU_vPPcsbPPg1TxbzLvYNrTfhBP-_f/view?usp=sharing) до Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x