Черкаський стрілець встановив рекорди України

Черкаський стрілець встановив рекорди України

Сергій Куліш встановив два рекорди України в стрільбі з пневматичної гвинтівки. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Відділення НОК України в Черкаській області.

Черкащанин взяв участь у відкритому літньому чемпіонаті України з гвинтівки зі стрільби кульової, що проходив з 11 по 17 серпня у Вінниці.

На змаганнях Сергій Куліш не лише виборов «золото» у фіналі вправи ГП-6 (стрільба з пневматичної гвинтівки: 60 пострілів з положення стоячи), але й встановив рекорди. У кваліфікації цієї вправи Сергій встановив рекорд України – 1181 очко з 1200 можливих. Попередній рекорд у 1180 очок, встановлений у 2013 році, належав Артуру Айвазяну з Сімферополя.

Після кваліфікації Сергій змагався далі у фіналі, де встановив ще один рекорд України – 462,6 очок, здобувши перше місце чемпіонату з відривом від другого місця в 9,5 очка.

Додамо, у загальнокомандному заліку серед 13 команд-учасниць команда черкаських стрільців виборола на чемпіонаті перше місце. Команда чоловіків стала абсолютним чемпіоном у командному заліку – три перших місця у вправах ГП-6, МГ-6 (стрільба з малокаліберної гвинтівки 3 по 40 з положення лежачи, стоячи та з коліна) та МГ-9 (стрільба з малокаліберної гвинтівки: 60 пострілів з положення лежачи) серед 12 команд.

Команда жінок у складі Дарії Шаріпової, Наталії Чепурної та Анни Буніної у вправі МГ-6 посіла 2 командне місце, у вправі МГ-9 виборола посіла 3 місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x