Чим корисна вода з медом?

Чим корисна вода з медом?

Мед багатий амінокислотами, мінеральними речовинами й вітамінами. Тому склянка води з чайною ложкою меду вранці може стати корисною звичкою, яка додасть вам сил і здоров’я.

Як правильно пити: воду з медом потрібно пити натщесерце щоранку, за 20 хвилин до сніданку. Мед не можна додавати в окріп – вода повинна бути теплою, але не гарячою. Для прискорення обміну речовин можна додати в напій трохи кориці. Корисно також додавати скибочку лимона.

1. Сприяє схудненню
Як склянка теплої води з лимоном впливає на організм:
– виводить токсини;
– насичує і притуплює відчуття голоду;
– допомагає поліпшити травлення і боротися з закрепами;
– вода з медом додає енергії.

2. Покращує засвоєння їжі
Тепла вода з медом сприяє виведенню токсинів, які «приклеїлися» до стінок кишечника, завдяки цьому їжа краще перетравлюється і засвоюється.
Також мед є природним антибіотиком. Завдяки цьому він може боротися з бактеріями, які спричиняють інфекції шлунка.

3. Стимулює імунну систему
Якщо пити воду з медом щодня, імунна система буде поступово зміцнюватися. Завдяки вітамінам, мінералам і амінокислотам, що містить у собі мед, імунітет зможе вистояти перед патогенними мікроорганізмами навколишнього середовища.

4. Знижує алергічні реакції
Мед не вилікує алергію, але він допоможе пом\’якшити такі її прояви, як кашель, подразнення, першіння в горлі, астму, нервозність.

5. Вода з медом і лимоном – це детокс для організму
Тепла вода з лимоном і медом допомагає поліпшити роботу печінки і працює як очищувальний напій. Більш того, лимон і мед у поєднанні з теплою водою сприяють сечовиділенню і допомагають піклуватися про здоров\’я сечовивідних шляхів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Катерина

Дуже корислива інформація. Дякую.

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x