Гороскоп від «Доби»

Гороскоп від «Доби»

Овен

Вибираючи між фізичною та розумовою працею, зупиніться на останньому – інтелектуальні та розумові здібності в цей час виявляться на висоті.

 

Телець

В жодному разі не можна сумніватися в правильності своїх  професійних дій – це загальмує роботу, і ви не виконаєте те, що запланували на цей день.

 

Близнята

День сприятливий для догляду за собою – відвідавши салон краси, ви знову будете мати вигляд на всі сто, що вкрай важливо для створення презентабельного вигляду на роботі.

 

Рак

Поява у вашому житті людей з давнього минулого може стати джерелом важливої інформації, яка стане в пригоді вам як у професії, так і в особистому житті.

 

Лев

Не варто налягати на роботу, все одно особливих висот в ній сьогодні досягти не вдасться — ліпше зосередитися на домашніх клопотах, особливо якщо ви давно не робили генеральне прибирання.

 

Діва

Успіх в цей день чекає на тих, хто заздалегідь складе докладний план і буде ретельно йому дотримуватися, інакше, постійно відволікаючись на другорядні справи, ви нічого не встигнете зробити.

 

Терези

Певні складності, що виникнуть у вашій професійній діяльності, розв᾿язати вдасться за допомогою інтенсивної праці та інтелекту. І те, й інше, вам притаманне, тому ви зробите все швидко та якісно, і зрештою отримаєте від усього користь.

 

Скорпіон

Щоб день був вдалим, все заздалегідь сплануйте. Можна отримати дохід. Великі покупки можуть виявитися вдалими.

 

Стрілець

Присвятіть час розвагам, активному відпочинку, спілкування чи фізичним навантаженням. Можливе нове знайомство. У другій половині дня доведеться попрацювати інтелектуально.

 

Козоріг

Можуть з᾿явитися нові партнери, можна змінювати сферу діяльності. Ви можете кимось захопитися. Можна подорожувати, прогулюватися, тренувати тіло. Не варто багато пити алкоголю.

 

Водолій

Варто розважатися, тренувати тіло, спілкуватися, активно відпочивати. Нові знайомства можуть бути успішними. Захоплення можуть принести новий дохід.

 

Риби

Доведеться докласти зусиль для утримання стабільності в громадському та фінансовому становищі. Скоро можуть з᾿явитися свіжі думки та нові сили.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x