Канадці подарували захисний одяг та обладнання майбутнім черкаським рятувальникам

Канадці подарували захисний одяг та обладнання майбутнім черкаським рятувальникам

Для навчального процесу в ЧІПБ представники благодійної канадської місії «Пожежні з допомогою для України» передали захисний одяг та обладнання. Про це повідомляють на офіційній сторінці ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України в Фейсбук.

 

Одним з пріоритетних напрямків діяльності Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України є міжнародна співпраця. Крім тісної співпраці з європейськими країнами, ЧІПБ мав змогу долучитися до благодійної канадської місії «Пожежні з допомогою для України» як отримувач гуманітарної допомоги у вигляді протипожежного захисного одягу та обладнання.

 

Проект реалізовано завдяки ініціативі та колосальній роботі Генерального директора Благодійної місії «Firefighter Aid Ukraine – Amigo Relief Missions Ltd» Кевіна Рояла та допомозі в організації та успішній реалізації благодійної канадсько-української місії Громадського  об’єднання “Спілка Ротарі клубів України”, ГО “Ротарі-клуб Одеса” та ГО “Ротарі клуб Черкаси”.

 

Т. в. о. начальника інституту Віктор Гвоздь від імені колективу навчального закладу подякував гостям за надану допомогу та запевнив, що дане обладнання та захисний одяг буде використовуватися під час проведення тактико-спеціальних навчань та практичних занять з курсантами.

 

Цей проект не лише унікальний своєю гуманітарною місією, а й безперечно важливий для забезпечення матеріально-технічного оснащення навчального процесу, що, в свою чергу, покращить підготовку висококваліфікованих фахівців для підрозділів ДСНС України.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x