Мешканці Врадіївки звернулися до влади з Маніфестом

Мешканці Врадіївки звернулися до влади з Маніфестом

Мешканці селища Врадіївка, що на Миколаївщині, звертаються до народу, демократичного світу і Президента України з Маніфестом щодо необхідності негайного припинення грубих порушень Конституції України, прав і свобод людини і громадянина, що вчиняються вищими органами влади у зв’язку з призначенням та проведенням у поточному році місцевих виборів.

 

«Ми довго просили припинити дискримінацію сільських громад! Тепер ми вимагаємо зробити це – і негайно!

Вам досить одного дня, щоб зупинити знищення української державності, на що націлені антиконституційні рішення Верховної Ради та Кабміну України щодо непроведення чергових виборів до існуючих сільрад і райрад. Якщо Ви дійсно глава держави і гарант Конституції України – Ви маєте виконати цей Ваш найголовніший обов’язок.

Ви можете зробити це одним своїм указом !

Ми закликаємо Вас видати Указ щодо забезпечення Центральною виборчою комісією та іншими органами влади гарантованого проведення 25 жовтня 2020 року чергових виборів до усіх існуючих місцевих рад!»

 

У супровідному листі до Маніфесту активісти відзначили плани на майбутнє:

1.Створити у Києві Народний штаб захисту Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.

2. Направити Президенту України Врадіївський Маніфест, підписаний ініціативною групою врадіївчан, одночасно по всій країні ведемо збір підписів під Маніфестом і формуємо групи учасників Врадіївської Ходи у всіх областях і районах України.

3. У разі відсутності позитивного реагування Президента України протягом десяти днів на вимоги, викладені у Врадіївському Маніфесті, домовитися про дату початку Врадіївської Ходи і повідомити органи влади про початок безстрокового мітингу протесту проти псевдо-виборів до «нових» місцевих органів влади, незаконно визначених узурпаторами влади.

4. У разі відсутності позитивного реагування Президента України на вимоги, невидання Указу Президента України та Постанови ЦВК щодо проведення чергових виборів до всіх легітимно існуючих сільських, селищних, міських, районних та обласних Рад на всій території України ( крім тимчасово окупованих територій) почати Врадіївську Ходу з Врадіївки  і  одночасно з усіх кінців країни, рухаючись за допомоги транспортних засобів, разом прибуваємо до Офісу президента у визначений день і час, починаємо Мітинг і протестуємо до перемоги.

Текст Врадіївського Маніфесту та зразок підписного листа додаються.

Контакти для зв’язку:
– poryatunoksela2019@gmail.com
– моб. 097-424-47-44

 

Нагадаємо: Врадіївка стала широко відомою у 2013 році внаслідок народного повстання проти міліцейського свавілля, розгрому і підпалу районного відділку міліції, співробітники якого здійснили групове згвалтування і катування молодої жінки. Як відзначають селяни в Маніфесті, після «реформи МВС» у Врадіївці нічого на краще не змінилося.

Зразок Підписного листа:

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x