ЧДТУ розширює партнерські зв’язки зі стейкхолдерами: укладено договір про співпрацю з ТОВ «Віва-трейд» (ВІДЕО)

ЧДТУ розширює партнерські зв’язки зі стейкхолдерами: укладено договір про співпрацю з ТОВ «Віва-трейд» (ВІДЕО)

Договір про співпрацю Черкаського державного технологічного університету та ТОВ “ВіВа-трейд” підписали в ЗВО 19 серпня. Про це повідомляє кореспондент інформаційного агентства “Нова Доба”. 

Відповідно до укладеного договору  партнери співпрацюватимуть у напрямку навчальної, навчально-методичної та науково-дослідної роботи, а також взаємного обміну досвідом із метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві засобів індивідуального захисту. Про це повідомляє пресслужба ЧДТУ.

 ТОВ «Віва-трейд» – провідна компанія з виробництва і постачання спецодягу, робочого взуття та засобів індивідуального захисту. На нашому підприємстві вже працюють випускники Черкаського державного технологічного університету, та, оскільки ми продовжуємо розвиватися, нам бракує фахівців з високим рівнем професійної підготовки. Тому ми сподіваємося на результативну довготривалу співпрацю з ЧДТУ, – зазначив  комерційний директор ТОВ «Віва-трейд» Вадим Васільєв.

Партнери домовилися об’єднати зусилля у вирішенні спільних завдань, навчання науково-педагогічних працівників та фахівців виробництва, проходження практики студентів та сприяння працевлаштуванню випускників Черкаського державного технологічного університету.

Черкаський державний технологічний університет успішно співпрацює зі стейкхолдерами регіону, закликаючи молодь вчитись, працювати та жити на Черкащині. Ми прагнемо, аби наші випускники були вдало працевлаштовані, мали перспективи розвитку та гідну оплату праці,  наголосив ректор ЧДТУ Олег Григор

Зміцнення партнерських зв’язків дозволяє значно підвищити ефективність навчального процесу, впроваджуючи інноваційні науково-педагогічні методи та технології. Окрім цього, завдяки такій співпраці, випускники Черкаського державного технологічного університету стають конкурентоспроможними фахівцями на вітчизняному ринку праці, готовими розвивати виробничий потенціал держави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x