Олександр Радуцький: «Під індивідуальну забудову у Соснівці відвели 7 гектарів землі»

Олександр Радуцький: «Під індивідуальну забудову у Соснівці відвели 7 гектарів землі»

Депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький під час інтерв᾿ю на каналі «Антена» розповів про забудову Соснівки.

 

«Я депутат міської ради з 2010 року. І особисто собі та своїй родині не відвів жодної земельної ділянки під індивідуальну забудову, де б вона не знаходилася. Цього не відбулося. Будучи депутаом міської ради я цього не зробив. Є також багато депутатів, які цього не зробили, тому що апріорі вони десь у приватному секторі мають десь хату. І є депутати, які для просто розуміють, що їм це не потрібно, бо, як кажуть, багато не з᾿їси, бо все може й не влізти, – відзначив Олександр Романович. – Але навпаки є депутати, які дуже-дуже-дуже хочуть отримати ці земельні ділянки. І розуміють, що саме захід в міську раду для них є такою можливістю.

Так було не лише за цю каденцію. Це було за всі каденції, але, як правило, ці депутати далі не продовжували бути депутатами. На наступну каденцію вони вже не проходили. Але мені дуже сумно, що цього року, саме в цій каденції було відведено у Соснівці під індивідуальну забудову близько семи гектарів землі.

Єдиним, кого я вважаю в цьому винним, – це керівник департаменту містобудування і архітектури Савіна Артур Олександрович. Бо безпосередньо ця людина готовить на розгляд депутатами сесії міської ради ці питання, безпосередньо ця людина зараз той генплан, який ця ж людина подала на розгляд депутатам, штурмує і дійсно хоче, щоб прийнятий був саме цей генплан.»

 

Подробиці у відео (з 11 хвилини):

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x