Золотонісця, який украв автівку, засуджено на 5 років

Золотонісця, який украв автівку, засуджено на 5 років

Вироком Золотоніського міськрайонного суду до покарання у вигляді 5 років та 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що належить на праві приватної власності, засуджено раніше судимого 49-річного жителя Золотоніського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Слідством встановлено, що в серпні 2016 року в одному з сіл Золотоніського району зловмисник, маючи не зняту та не погашену судимість, проник до приміщення гаража місцевого жителя й шляхом зламу вхідних воріт за допомогою металевого лому заволодів його автомобілем марки «DAEWOO SENS», у подальшому з місця вчинення злочину зник, спричинивши потерпілому значної майнової шкоди.

Неспростовні докази вини зловмисника у скоєному злочині доведено в суді прокурором, який ураховуючи ступінь суспільної небезпеки вчиненого кримінального правопорушення та особу підсудного просив суд призначити йому покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
На цей час вирок суду не вступив в законну силу та вивчається прокуратурою на предмет його законності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x