У Ліплявському НВК утеплюють фасад

У Ліплявському НВК утеплюють фасад

Нещодавно голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко приїздив на Канівщину з метою перевірки стану реконструкції Ліплявського НВК, що фінансується за рахунок Державного фонду регіонального розвитку та районного бюджету. Під час перебування в навчальному закладі, керманич області наголошував на обов’язковій якості виконання робіт.

Тож, перебуваючи в Ліплявому, у середу 23 листопада, голова райдержадміністрації Дмитро Шелест перевірив не тільки ремонт дороги, а й відвідав навчально-виховний комплекс для з’ясування обсягу виконаних робіт з реконструкції. Поспілкувався також з директором закладу Галиною Кубар, яка відзначила, що завдяки утепленню фасаду і заміні вікон в корпусі №1, в класних кімнатах та коридорах стало помітно тепліше вже зараз, хоча робота ще не завершена. Про це «Нова Доба» дізналася в Канівській РДА.

Керівник району особисто оглянув приміщення школи, перевірив стан і кількість замінених вікон. Роботою будівельників на даному етапі залишився задоволеним та висловив сподівання, що а ні погодні умови, ні інші чинники не завадять її завершити, адже наступного року заплановано розпочати реконструкцію корпусу №2.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x