Учні черкаських шкіл відвідали музей Ігоря Момота

Учні черкаських шкіл відвідали музей Ігоря Момота

У рамках відзначення Дня Гідності та Свободи в Україні майже 250 учнів шкіл Південно – Західного мікрорайону відвідали музейну кімнату мужності і відваги пам’яті генерал-майора І.Ф.Момота, що розташована в Черкаській ЗОШ І – ІІІ ступенів №26. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Військовий з легендарною славою, який навчався в цій школі, загинув на Луганщині під час обстрілу у липні 2014 року.
Зі світлин та особистих речей «легендарного черкасця», які складають більшу частину міні- музею, учні дізналися про мужнього, хороброго воїна, що, не шкодуючи власного життя, захищав нашу Україну. У музеї представлені й справжні артефакти, предмети доставлені із зони АТО.

Це військове спорядження, обереги, залишки зброї і військової техніки, тощо. Черкаська ЗОШ №26 ім. І. Ф. Момота дякує адміністрації та класним керівникам СШ №27, 28 та ЗОШ №30 і 32 за співпрацю. Заходи, проведені в музейній кімнаті, виховують в учнів почуття патріотизму, повагу до учасників антитерористичної операції, формування готовності бути повноцінними членами суспільства, які можуть знайти шлях до стабільності, миру і злагоди в Україні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x