Уманські танцюристи підкорили столицю

Уманські танцюристи підкорили столицю

На всеукраїнському фестивалі KID\’sWillDanceFest, студія танцю «Батерфляй» виборола одразу 2 перемоги. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Вечірня Умань».

«Ще зовсім юні танцюристи вражали публіку більше ніж дорослі. Наймолодшій учасниці колективу виповнилось лише 5 рочків, та на сцені вона трималася так, наче танцює з пелюшок», − розповідає керівник студії Мар’яна Ярова.
Серед п’ятдесяти танцювальних колективів з усієї України, уманчанам вдалося вибороти 2 місце за хіп-хоп постановку, та 3 місце за чутливу композицію про маму.
«Останній номер, для нас був важкий морально, адже створювала його хореограф Тетяна, коли її мама була в Ізраїлі, − моя, на той час, – в Італії. Цей номер став близьким і для журі, які у підсумку віддали нам 3 місце», − ділиться враженнями Мар’яна.

Це було справжнє свято дитинства, адже діти не тільки виступали, а й активно провели дозвілля у дитячому Місті професій. Спробували себе у ролі: продавця, перукаря, судді, поліцейського та пекаря.
Хореографи повернулись додому з гарними емоціями, кубками та подарунками. У найближчих планах студії танцю «Батерфляй» підкорення тернопільської сцени.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x