Адаптивний карантин в Україні продовжать до 1 листопада

Адаптивний карантин в Україні продовжать до 1 листопада

Кабінет міністрів України на засіданні 26 серпня вирішив подовжити адаптивний карантин в Україні до 1 листопада. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні, пише ТСН.

Зазначається, що адаптивний карантин та зонування продовжать ще на два місяці.

«Збільшення захворюваності в останні тижні змушує нас діяти більш рішуче, і сьогодні на засіданні уряду ми розглянемо питання про продовження адаптивного карантину на два місяці. Обмеження і зонування територій за кольорами діятимуть як мінімум до 1 листопада. До 31 жовтня ми продовжуємо карантин. Відповідно, до листопада ми плануємо, що він діятиме в такій формі, в якій ми зараз його застосовуємо», − сказав прем’єр.

До цього Кабмін подовжив дію адаптивного карантину в Україні через епідемію коронавірусу ще на місяць, до 31 серпня, та встановив чотири рівні епідемічної небезпеки. Йдеться про «зелений», «жовтий», «помаранчевий» та «червоний» рівні карантину.

Пізніше уряд вніс зміни до адаптивного карантину від 17 серпня. Згідно з ними, рівень захворюваності визначається за трьома показниками: заповненість ліжок; рівень тестувань, а також рівень нових захворювань на 100 тисяч населення за 14 днів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x