У центрі Черкас СБУ затримала торговця зброєю

У центрі Черкас СБУ затримала торговця зброєю

Служба безпеки України викрила жителя Черкас на нелегальному продажі вогнепальної зброї. За попередньою версією слідства, зловмисник своїх клієнтів підшукував у кримінальних колах. Засоби ураження переховував у власній квартирі. Оперативники спецслужби задокументували кілька фактів реалізації чоловіком зброї та боєприпасів, зокрема бойових пістолетів Макарова. А також він продав сучасну версію ПМ російського виробництва. Про це повідомляють у пресслужбі СБУ.

Вилучені засоби ураження направили на експертизу. Правоохоронці затримали торговця зброєю у центрі Черкас відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час спроби збуту пістолета Макарова за 1,1 тисячу $. Під час обшуків у фігуранта вилучили набої та гроші, раніше отримані за торгівлю зброєю. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення, зокрема походження зброї, та притягнення до відповідальності інших осіб, можливо причетних до незаконної діяльності. Операція проводилась спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x