У Городищі розпочали реконструкцію шляхопроводу

У Городищі розпочали реконструкцію шляхопроводу

Реконструкцію шляхопроводу через залізничну колію розпочали в Городищі 26 серпня. Автомобільну дорогу державного значення Н-01 Київ-Знам’янка на ділянці км 164+068 ремонтують у межах програми президента України «Велике будівництво». Про це повідомляє Пресслужба ОДА.

На період виконання ремонтних робіт шляхопроводу, рух для усіх видів транспорту перекрили штучною спорудою. Проїзд автотранспорту змінили відповідно до схеми, яку погодили в Департаменті Патрульної поліції України. На час проведення реконструкції водії тимчасово їздитимуть по об’їзній дорозі, яка має асфальтобетонне покриття.

У межах перебудови працівники розберуть застарілу конструкцію мосту. На новому шляхопроводі відремонтують проїжджу частину, встановлять нові опори, прокладуть монолітну плиту проїзної частини, замінять балки, реконструюють водовідведення, облаштують тротуари, встановлять бар’єрне та перильне огородження. Також підходи до шляхопроводу покриють асфальтобетонним шаром та встановлять дорожні знаки. Роботи з реконструкції мосту планують завершити у 2021 році.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядна організація ТОВ «МОСТ-Девелопмент» виконає комплекс робіт, який вдосконалить технічні параметри шляхопроводу за сучасними стандартами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x