Понад шість тисяч документів на землю черкащани замовили через Інтернет

Понад шість тисяч документів на землю черкащани замовили через Інтернет

Онлайн-послугою «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру» в Черкаській області скористалося вже 6 342 особи. Цю електронну послугу Держгеокадастр запровадив улітку 2015 року. Про це „Нова Доба” дізналася в головному управлінні Держгеокадастру у Черкаській області.

Найбільше онлайн-послугою користуються жителі Корсунь-Шевченківського району – 2 856 замовників, Уманського району й м. Умані (484), Черкаського району й Черкас – (483), Тальнівського району – 441 особа. Найменше замовили витягів із ДЗК через Інтернет у Катеринопільському й Монастирищенському районах, у містах Каневі й Золотоноші.

Все більше людей пересвідчується в перевазі електронних послуг Держгеокадастру, про що засвідчує зібрана інформація. Так, коли на початку вересня в Маньківському районі було лише 4 онлайн-замовлення, то на сьогодні – 78, у Звенигородському за цей час кількість електронних звернень за витягом збільшилася з 32 до 110, на Драбівщині – з 20 до 62.

Електронний сервіс замовлення витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку працює на офіційному веб-сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру http://map.land.gov.ua (у розділі «Публічна кадастрова карта»). Сервіс дозволяє здійснити оплату за допомогою електронного платіжного засобу й замовити одержання витягу в будь-якому зручному для заявника центрі надання адміністративних послуг незалежно від місця проживання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x