На Черкащині відбулися змагання серед дзюдоїстів за підтримки ВО «Батьківщина»

На Черкащині відбулися змагання серед дзюдоїстів за підтримки ВО «Батьківщина»

Відкритий чемпіонат Черкаської області з дзюдо відбувся в спортивному комплексі «Будівельник» 28 серпня. Змагання реалізували за підтримки ВО «Батьківщина». Про це повідомляє на сторінці у Фейсбуці Юрій Тренкін.

У протиборстві взяли участь понад 200 юнаків та дівчат з Черкаської області. За першість змагалися також представники з Київської, Кіровоградської та Полтавської областей. До спортивної боротьби долучилися дзюдоїсти з Києва, Житомира та Одеси, дві команди з Черкас. Переможців визначали у 30 вагових категоріях та двох вікових групах: до 17 і до 23 років.

– Сьогодні як голова обласної федерації дзюдо та боротьби самбо виконав приємну місію – нагородив переможців відкритого Чемпіонату черкаської області з дзюдо. Вручаючи нагороди молодим дзюдоїстам, з радістю дивився у їхні очі: сповнені цілеспрямованості і жаги до перемоги. Переконаний: саме у здоровій, спортивній, сильній молоді – запорука розвитку нашої Батьківщини, – зазначив очільник обласної організації ВО «Батьківщина» Юрій Тренкін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x