На Черкащині вшанували загиблих захисників України

На Черкащині вшанували загиблих захисників України

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність держави відзначили у Черкасах 29 серпня. Дата приурочена до дня втрат української армії на Донбасі та виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року. Про це повідомляє Пресслужба ОДА.

Біля стели загиблим воїнам в АТО/ООС та пам`ятника генерал-майору Ігорю Момоту відбулася хвилина мовчання, молебінь і покладання квітів. На вшанування бійців прийшли родини загиблих, представники обласної та міської влади, активісти та духовенство.

Нагадаємо, День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни відзначають 29 серпня в Україні.

Відповідний указ президент Володимир Зеленський підписав 23 серпня 2019 року для підтримки ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які полягли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їхнього героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

Фото: Пресслужба ОДА

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x