На Городищині реконструюють міст, який не ремонтували майже 60 років

На Городищині реконструюють міст, який не ремонтували майже 60 років

На дорозі Н-01 Київ – Знам’янка, у межах програми Президента України «Велике будівництво», на ділянці у місті Городище 26 серпня розпочалася реконструкція шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього. Наразі проводяться підготовчі роботи та, згодом розпочнуться демонтажні роботи на цьому шляхопроводі. Про це інформують у Черкаській ОДА.

Шляхопровід через залізничну колію на автодорозі Н-01 Київ – Знам’янка на ділянці км 164+068 побудований ще у 1962 році. У результаті довготривалої експлуатації (більше 58-ти років), негативного впливу кліматичних умов, збільшення інтенсивності руху автомобільного транспорту, у тому числі великовагового більше 40 тонн, сталося руйнування балок прогонових будов, деформаційних швів та асфальтобетонного покриття.

Реконструкція шляхопроводу передбачає розбирання старої конструкції мосту. На новій конструкції мосту буде влаштовано поширення проїжджої частини, облаштовано нові опори шляхопроводу, прогонової споруди, влаштовано нову монолітну плиту проїзної частини, замінено балки, влаштовано водовідведення, облаштувано тротуари, влаштовано нове бар’єрне та перильне огородження.

Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки. Роботи з реконструкції шляхопроводу заплановано завершити у 2021 році.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x