Епідеміологічну ситуацію в Умані контролює очільник Черкаської ОДА

Епідеміологічну ситуацію в Умані контролює очільник Черкаської ОДА

Правила дотримання санітарно-епідеміологічних норм і безпеки українців та іноземців, які перебувають в Умані у період паломництва, розробляють в Черкаській ОДА. Щоб оперативно реагувати на скарги громадян функціює «гаряча лінія». Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Сергійчук особисто контролює ситуацію в Умані. Про це повідомляє пресслужба ОДА.
Низку важливих питань через приїзд хасидів на святкування Рош-Га-Шана обговорив очільник ЧОДА Сергій Сергійчук із керівником Головного управління Національної поліції в Черкаській області Михайлом Куратченком.
Нагадаємо, під час інциденту в Умані 27 серпня кілька місцевих жителів перешкоджали щойно прибулим паломникам потрапити на територію домоволодіння. Уманчани остерігались загрози поширення COVID-19 та були обурені будівництвом, яке вважали незаконним. Натомість, працівники правоохоронних органів забезпечили охорону громадського порядку. Вони встановили осіб, які взяли участь у конфлікті та запобігли подальшим протиправним діям.
Задля оперативного реагування на скарги громадян у Черкаському обласному контактному центрі функцією «гаряча лінія» за номером: 0 800 508 876.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x