Сергій Сергійчук: «Чернеча гора – один із туристичних магнітів Черкащини»

Сергій Сергійчук: «Чернеча гора – один із туристичних магнітів Черкащини»

Голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук зустрівся із міським головою Канева Ігорем Ренькасом, аби обговорити вирішення завдань, які озвучив президент України під час робочого візиту. Про це йдеться на сайті Черкаської обласної державної адміністрації.

 

Володимир Зеленський доручив забезпечити проїздність до Чернечої Гори із усіх напрямків та вирішити питання незавершеного будівництва міського Будинку культури в Каневі.

 

– Чернеча Гора – один із туристичних магнітів Черкащини, але всі ми знаємо, що важлива не лише культурна цінність, а і якість прилеглої інфраструктури. Вулиця імені Тараса Шевченка має бути відремонтована. Найближчим часом обов’язково вирішимо це питання, – зауважив голова ОДА.

Детальніше про можливу етапність відбудови канівського Будинку культури розповів керівник «Черкасицивільпромпроект», автор проєкту будівництва Анатолій Нагорний.

 

Приміщення Будинку культури – один із довгобудів Канівщини, який почали зводити ще у 80-х роках минулого століття. Споруда мала б стати спортивним та мистецьким майданчиком, площею для масштабних івентів на 700 осіб різних напрямків не лише для канівчан, а й багаточисельних туристів з усього світу.

 

– Для завершення будівництва приміщення треба першочергово актуалізувати проєктно-кошторисну документацію і рухатися далі: завершити роботи всередині приміщення та облаштування прилеглої території, – резюмував Сергій Сергійчук.

 

За результатами зустрічі очільник області дав завдання в найкоротші терміни зібрати необхідні матеріали, окреслити чіткі потреби та надати детальні розрахунки для ухвалення подальших управлінських рішень.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x