Смертна кара за корупцію та субсидії – про що говорили сьогодні активісти і голова ОДА

Смертна кара за корупцію та субсидії – про що говорили сьогодні активісти і голова ОДА

Сьогодні мітингувальники, які прийшли до ОДА в рамках «Маршу учасників штурму Банкової», озвучили вимоги до української влади. Їх три: зниження комунальних тарифів, завершення АТО та впровадження військового стану, введення смертної кари за хабарництво. З активістами спілкувався голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Мітингувальники сколихнули центр міста вибухами, палили фаєри у коридорах та кабінетах ОДА

Смертна кара за корупцію та субсидії – про що говорили сьогодні активісти і голова ОДА – Смертна кара за корупцію. Чому так радикально? Тому що ці люди відверто насміхаються над нами. Вони крали, крадуть і будуть красти, і найстрашніше те, що вважають це нормальним, – виступив перед натовпом голова черкаського обласного осередку ЦК «Азов» Дмитро Кухарчук.

Смертна кара за корупцію та субсидії – про що говорили сьогодні активісти і голова ОДА Також він зазначив, що високі тарифи на комунальні послуги – це геноцид народу, який має на меті змусити людей думати лише про виживання, а не про високі ідеали.

Лідер активістів Дмитро Кухарчук попросив голову ОДА передати перелік вимог Президенту України. Цей список активісти демонстративно прибили гвіздком до дверей під час виступу голови ОДА.

Юрій Ткаченко озвучив свої аргументи у відповідь на пред’явлений ультиматум. Так, на думку, очільника області, виходом зі складної ситуації з тарифами на комунальні послуги буде субсидія. На підтвердження Юрій Олегович наводив конкретні випадки надання субсидій.

Смертна кара за корупцію та субсидії – про що говорили сьогодні активісти і голова ОДА – Чигиринський район. Дохід родини (дружина, чоловік, двоє дітей) 4 300 гривень. Комунальній платежі – 2 700 гривень. Коли була нарахована субсидія, родина сплатила 247 гривень. Це реальний факт. Чому зараз потрібна ця субсидія? Раніше ця різниця, коли була нереальна ціна тарифів, між справжньою вартістю комунальних послуг – вона осідала в кишенях можновладців. Сьогодні це реальна вартість, – зазначив Юрій Ткаченко.

Щодо завершення АТО і введення смертної кари за корупцію, керівник області зазначив, що це у повноваженнях Верховної Ради та Президента України. Погодився, що корупцію слід викорінювати і додав, що боротьбу з цим явищем державні органи проводять відповідно до вимог ЄС.

– Я не хотів би, щоб тут були маніпуляції з цього приводу. Для нас важливо, щоб усе відбувалося в межах закону, ми не чинимо ніякого супротиву. Ми вислухали вимоги, я передам їх обов’язково до Адміністрації Президента, – підсумував Юрій Ткаченко.
Дмитро Кухарчук зазначив, що в разі невиконання вимог владою до кінця зими, активісти вдадуться до більш рішучих дій.

Олеся Безпалова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x