У Черкасах діють телефони психологічної допомоги лікарям

У Черкасах діють телефони психологічної допомоги лікарям

Вже майже місяць діють телефони психологічної допомоги для медиків, які організував Благодійний дитячий фонд «Подаруй дитині світ» в рамках проєкту «Психологічна підтримка лікарів в умовах пандемії COVID-19» за фінансової підтримки Європейського союзу пропонує медикам психологічну допомогу. Про це повідомляють на офіційній сторінці Фонду.

 

Як інформують волонтери Фонду, вже за цей час вдалося переконатися, що вони дійсно необхідні і справді допомагають лікарям та іншим медичним працівникам, котрі працюють з хворими на коронавірус і не лише з ними. Тому відзначаємо, що вони і далі працюють. Тож, якщо ви лікар, і відчуваєте необхідність у психологічній допомозі будь-якого плану, ви можете звертайтеся на спеціальну лінію психологічної підтримки медичного персоналу

+380932558241

+380673182898

Телефонувати можна з 15.00 до 19.00 в робочі дні.

 

«Пам᾿ятайте, ви не одні зі своєю проблемою. У світі існує багато людей, які відчували те ж, що й ви зараз, але змогли подолати це. Також є професіонали здатні зрозуміти вас і підказати вихід практично із будь-якої ситуації. Телефонуйте – ми вам допоможемо!»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x