Керівниця Центру допомоги армії обурена акцією в ОДА

Волонтерка Оксана Циганок, керівниця Центру допомоги армії, висловила свою несхвальну оцінку сьогоднішнім подіям в Черкаській ОДА.

Повний текст допису Оксани Циганок із «Фейсбук»

«Обурена і ображена!!!!

Сьогодні відбулось засідання координаційної ради учасників АТО, де були, бійці, волонтери, громадськість з усієї області. Чуємо галас, крики, вихлопи. Не можемо зрозуміти, що таке… Перед цим пройшла інформація про те, що в районі Митниці зупинилися 4 автобуси, з яких вийшли молоді хлопці, багато з них були в балаклавах… Виявляється, що це заїзджі \”азовці\” чи невідомо хто??? влаштували не просто акцію, а безлад з фа\’рами, взривпакетами і від цього постраждали прості черкащани, які проходили поруч!!!

Дружина бійця учасника АТО теж отримала легкі тілесні ушкодження і обурені бійці кричали: «Це за такий безлад я воював? Це за таке я віддав своє здоров\’я, щоб мої дружина і син боялися пройти по вулиці???» Обуренням бійців і волонтерів не було меж!!!

А тепер про те, що хотіли ці «революціонери» – однією з вимог було закінчити війну в короткі терміни. А як? Забрати війська, здатися? Мені теж не подобається багато чого в новій владі і я, намагаюся, хоч якось, своїми діями допомогти людям. І ще мене вразило, що люди курсують автобусами і не хочуть відкривати обличчя. Нічого вам не нагадує??? Поглянувши в обличчя деяким молодикам, я побачила дітей, підлітків, які були \”кинуті\” на \”нові барикади\”, підставлені організаторами! Хлопцям по 14-15 років! Виявляється, їх агітували на мітинги, навіть, по навчальним закладах! Я не буду давати оцінку цим подіям, кожен сам зробить свої висновки…»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x