«Мене попереджали, що політика – брудне болото» – лідер «Маршу учасників штурму»

Голова черкаського обласного осередку ЦК «Азов» Дмитро Кухарчук відповів на звинувачення, що лунали в бік учасників сьогоднішньої акції протесту. Про це він написав на своїй сторінці на «Фейсбук».

«По-перше, сьогодні Національний Корпус в Черкаській області показав силу і злагодженість. Ми зібрали людей більше, ніж змогла б будь-яка політична сила. Ми провели мирну акцію, хоча в теперішніх умовах варто було б не палити фаєри з вікон, а виносити їх з кабінетів.

Сьогодні переглядав відео, коли ми вперше прийшли до ОДА, щоб заставити Тулуба засудити дії Беркуту. На відео є я, хлопці з моєї команди, є Юра Ботнар і навіть Анатолій Бондаренко. Але там немає ні Коваля з Ткаченко, ні Циганок з Лугерею, ні прокурора області, декларація якого налічує 100 тисяч гривень і 15 тисяч доларів (сума не така і велика, але скажіть звідки у прокурора дохід 32,5 тисячі в місяць і Nissan X-Trail 2012 року?) нас там чоловік 15 і ми не боїмося без балаклав висловлювати свою думку.

Вони прийшли до влади на наших плечах і кістках і ми складаємо реальну загрозу для них, вони це знають, вони це розуміють. Ми критикуємо їх, вживаючи радикальні методи і повірте: якщо ультиматум не буде виконано – вживатимемо ще радикальніші. Ми – націоналістична сила, ми віримо в світлі ідеали, ми не хочемо кровопролиття, але ми готові будь-що відстоювати інтереси нашої нації, а не окремих олігархічних груп.

Прочитав про пограбування заправки – навіть не здивувався, на всякий випадок обдзвонив всіх своїх, все тихо, спокійно. Мене попереджували, що політика – брудне болото і я був готовий до таких речей, впевнений, що вони вигадають і жорсткіші , брутальніші, але ми готові тримати удар і бити у відповідь, будьте впевнені» – зазначив Дмитро Кухарчук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x