Кубок області з тхеквандо відбувся на Черкащині

Кубок області з тхеквандо відбувся на Черкащині

Змагання з тхеквондо ВТФ серед кадетів та юнаків відбулися в Христинівці нещодавно. За кубок змагалося 115 учасників зі Сміли, Христинівки, Умані та Черкас. Про це йдеться на сайті Черкаський спорт.

 

Серед юнаків у ваговій категорії 27 кілограмів перемогу здобув – Максим Тищенко. У ваговій категорії 30 кілограмів перше місце посів – Євгеній Мальчев. Ярослав Мисан виборов золото у ваговій категорії 33 кілограми. У категорії 36 кілограмів першість виборов Андрій Петровський. Серед спортсменів у категорії 40 кілограмів переміг Владислав Гречиха. У ваговій категорії 44 кілограми – Владислав Кубряков, а Вячеслав Грубий посів перше місце в категорії 48 кілограмів.

 

Серед дівчат у ваговій категорії 30 кілограми першість здобула Ангеліна Звягельська. Крістіна Нестер здобула золото у ваговій 33 кілограми. Аліна Євич стала першою у 36 кілограми. У вагових категоріях 40 та 44 – перемогу святкували Кіра Пархопчук та Крістіна Тищенко.

 

Серед кадетів перемогу святкували: 33 кілограми – Андрій Лисенко, 37 кілограми – Ренат Яковенко, 41 кілограм – Максим Ковалець, 45 кілограм – Денис Місюрка, 49 кілограми – Євгеній Жабко, 53- Данієль Шепетун. 57 кілограми – Артем Малафій та Микола Журба у 61 кілограми.

 

Серед кадеток перше місце посіли: у ваговій 33 кілограми – Інна Зацарина, 37 кілограми – Крістіна Грінченко, Ірина Третяк – 44 кілограми, Поліна Лещинська – 47 кілограми. 51 кілограми – Софія Ноздренко, Дарина Городнича у 55 кілограми, у 59 кілограми – Дарина Лащенко.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x