Голова ЧОДА зустрівся із Послом Ізраїлю в Умані

Голова ЧОДА зустрівся із Послом Ізраїлю в Умані

Зустріч голови Черкаської ОДА Сергія Сергійчука, Надзвичайного і Повноважного Посла Держави Ізраїль в Україні Джоела Ліона, представників правоохоронних органів та інших профільних служб відбулася в Умані. Про це йдеться на сайті Черкаської ОДА.

Під час заходу представники обговорили питання забезпечення безпеки та дотримання закону під час святкування Рош га-Шана, на яке щорічно приїжджають паломники в Умань.

–Ми з повагою ставимося до всіх релігійних конфесій і знаємо, що щороку традиційно на відзначення іудейського нового року сюди приїжджають десятки тисяч паломників. І ми завжди раді їх тут вітати! Але цього року в світі склалась надзвичайна ситуація щодо коронавірусу. Тому заради здоров’я та безпеки людей необхідно дотримуватись суворих карантинних заходів. Хочу запевнити –ситуація в Умані перебуває під моїм особистим контролем. В адміністрації працюють нині над створенням єдиних правил щодо дотримання санітарно-епідеміологічних норм. Як громадянами України, так й іноземцями, які будуть перебувати в Умані в період паломництва», – сказав голова Черкаської ОДА.

Посол також розповів, що побував біля могили Цадика Нахмана.

–Побачили, що там організовано все для забезпечення порядку. Незалежно від того, скільки приїде паломників, ми хочемо впевнитися, що правила єдині для всіх. І що всі права будуть дотримані належним чином. Мали зустріч із представниками поліції, службою надзвичайних ситуацій. Розмова була конструктивною, –зауважив Джоел Ліон.

 

Під час зустрічі Сергій Сергійчук додав, що Президент України Володимир Зеленський закликав інвесторів до співпраці, аби спільними зусиллями розвивати регіон. На Черкащині, зокрема, планують створити інвестиційну раду, що сприятиме успішному діалогу.

Окрім цього, для оперативного реагування на скарги громадян відкрили «гарячу лінію»: 0 800 508 876.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x