У Черкаському зоопарку народилося 19 тигрових пітончиків

У Черкаському зоопарку народилося 19 тигрових пітончиків

Поповнення в Черкаському зоопарку у відділі «Тераріум». Не так давно, порадувала пара темних тигрових пітонів у яких народилося 19 малят. Самка два місяці інкубувала відкладені нею яйця. Зараз малятам майже місяць, вони досить добре харчуються й швидко ростуть. Про це повідомляють на офіційній сторінці «Черкаського зоопарку» в Фейсбук .

 

Серед новонароджених в черкаському тераріумі присутні три кольорові варіації, серед яких є альбіноси, що є досить поширеним явищем серед представників цього виду.

 

Довідково: пітон тигровий як вид населяє тропічні ліси, рівнинні рідколісся, передгірні ліси та камянисті низькогіря в Південній та Південно-Східній Азії. Дорослі особини сягають від 4 до 8 метрів в довжину. Особливістю пітонів є те, що вони відкладають яйця, інкубуванням яких займається виключно самка. Тигровий пітон належить до найпоширеніших змій в герпетологічних колекціях. Нерідко їх утримує місцеве населення в своїх будинках в якості домашніх тварин, так як вони полюють на мишей та пацюків. Забарвлення цих пітонів досить мінливе.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x