У Черкасах поліція повернула додому п᾿ятирічного хлопчика

У Черкасах поліція повернула додому п᾿ятирічного хлопчика

Хлопчик захотілося порозважатися на атракціонах в місцевому торговельно-розважальному центрі, куди він тихцем попрямував із свого садочку. Правоохоронці повернули дитину рідним. Про це повідомляє управління Поліції охорони в Черкаській області.

 

Близько дванадцятої години на дитину без супроводу батьків звернули увагу працівники торговельно-розважального центру, розташованого по бульвару Шевченка, та повідомили на спецлінію «102». На відпрацювання інформації вирушив наряд реагування Управління поліції охорони в Черкаській області.

 

– Коли ми прибули за вказаною адресою, хлопчик знаходився в дитячій ігровій кімнаті. Він з легкістю пішов з нами на контакт – назвав своє ім’я, вік та розповів, що знає свою адресу проживання, – розповідає старший сержант поліції Алім Гурський.

 

Проїхавши разом з хлопчиком за названою адресою, правоохоронці зустріли його бабусю, яка вже прямувала на його пошуки по тривожному дзвінку з дитячого садка. Жінка надзвичайно зраділа та подякувала поліцейським за швидке реагування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x