Політв’язень Кремля Роман Сущенко поведе команду ЄС до обласної ради

Політв’язень Кремля Роман Сущенко поведе команду ЄС до обласної ради

Журналіст, колишній політичний в’язень Роман Сущенко став виконуючим обов’язки керівника обласної організації «Європейської Солідарності». Про це повідомили кореспондентам «Нової Доби» під час пресконференції, яка відбулася в Черкасах 5 вересня.

Під час заходу однопартійці охарактеризували кандидатуру Романа Сущенка, як сильного і мужнього, людину, яка здатна привнести в партію новий подих та ідеї. Екс-перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль і кандидат на посаду міського голови Черкас Сергій Кудактін мають стати не лише його заступниками в штабній роботі, але й помічниками.

–Роман доєднався до нашої політичної команди і готовий вести нашу команду на регіональні вибори. Ми переконані, що всі «клани», які «засіли» в Черкасах, потрібно трошки розворушити, – повідомила народна депутатка України Ірина Геращенко.

За словами Романа Сущенка, «Європейська солідарність» імпонує йому за неподільність на раси, релігії та на статі.

–Я поділяю ці цінності, тому обрав саме цю політичну силу. Для мене честь, що мене тут підтримали. Будемо працювати командою, щоб показати результат, – заявив Сущенко.

За словами нардепки, партія буде боротися за всі ради. Кандидатом на посаду міського голови обласного центру будуть висувати Сергія Кудактіна.

–Ще одна інтрига, що Сергій Кудактін не лише очолить нашу команду до міської ради, але й гідно побореться за те, щоб стати міським головою, – додала Ірина Геращенко.

Сергій Кудактін вважає, що для того, аби зосередитись на роботі в місті, необхідно передати гідному кандидату повноваження голови обласної організації.

–Я надзвичайно вдячний Роману Сущенку, що він зголосився доєднатись до нашої команди, що в цей непростий момент на старті виборчих перегонів очолив нашу організацію. Разом ми досягнемо вищих результатів, – розповів Сергй Кудактін.

Під час заходу Віталій Коваль зауважив, що «Європейська солідарність» – це одна із найпослідовніших ідеологічних команд.

–За період, коли «Європейська солідарність» була при владі, вона започаткувала чимало серйозних суспільно-економічних реформ, і коли перейшла в опозицію – продовжує відстоювати ті ж принципи та ідеї, – підсумував Коваль та додав: «Не бачу для себе іншої команди. З цими людьми я працюю останні 10 років у владі, не будучи при владі. Для мене важливо перебувати серед тих людей, які зосереджені на реалізації нашої української справи. Крім Петра Порошенка, який є лідером «Європейської солідарності», це екс-спікер парламенту Андрій Парубій, екс-голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович, легендарний український бойовий генерал Михайло Забродський, доброволець-медик Яна Зінкевич, з якими ми знайомились в різних обставинах, і з якими ми продовжуємо робити українську справу».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x