Банкет під час чуми

Банкет під час чуми

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради розмістив на «PROZORRO» замовлення для закупівлі світлового шоу на День міста Черкаси, яке коштуватиме ТРИ МІЛЬЙОНИ ГРН податків жителів міста! На організацію 10 км забігу виділять 120 тис грн., виступ стронгменів 348 тис грн., 170 тис грн для створення фотозон, це ще 638 тис. грн. Усі кошти витратять на День міста з місцевого бюджету!

Може ці 3 млн. 638 тис грн. варто направити департаменту освіти міста на захист дітей і страхування здоров’я вчителів від COVID-19 на початку навчального року? Мені цікаво почути думки містян платників податків. Чи погоджуєтеся ви витратити ТРИ МІЛЬЙОНИ ШІСТСОТ ТИС. ГРН. власних коштів на шоу під час зростання захворюваності на коронавірусні інфекцію? На що краще витратити гроші містян: на СВІТЛОВЕ ШОУ чи ЗАХИСТ ДІТЕЙ і ВЧИТЕЛІВ від COVID 19?

Нагадаю, що вже на День незалежності у 2020 році витратили з місцевого бюджету 1 млн. 200 тис. грн. на виступ Віктора Павліка і гурту «Бумбокс». Черкасці, прокидайтеся, це наші з вами гроші, усіх хто платять податки!

Моя позиція, що зараз витрачати кошти на шоу, це НЕПРИПУСТИМЕ МАРНОТРАТСТВО і нагадує банкет під час чуми.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x