Легалайз маріхуани – реальна можливість підняття економіки та боротьба з наркоманією

Легалайз маріхуани – реальна можливість підняття економіки та боротьба з наркоманією

Усім відомо, що кримінальний світ Черкащини та і взагалі всієї України дуже нестабільний. Одна з найбільших проблем – це проблема наркоманії. Та чомусь деякі наркотичні засоби у нас дозволені, наприклад: горілка та цигарки. Усі ми знаємо, як сильно вони шкодять здоров’ю та як затуманюють розум, що люди готові вбивати одне одного.

Окрім легальних наркотиків є і ті, які повністю заборонені. Серед них є тяжкі наркотичні засоби і легкі. Я хотів би поговорити про, так звані, легкі наркотики, а саме про ”маріхуану”. У цивілізованих країнах зараз уже почався, так званий, ”легалайз”, тобто легальна покупка і вживання цієї рослини. Чому так роблять? Це що змова масонів? Та ні, просто як виявилось, що окрім легкого і неагресивного оп’яніння, ця рослина не зашкоджує організму, не затуманює розум, не робить людей агресивними і не викликає залежності, як, наприклад, цигарки. Ба навіть навпаки, вона діє як заспокійливе, допомагає людям, які хворіють деякими видами раку. Що найголовніше, легалізація знижує рівень злочинності. Як же це так? Та дуже просто: у таких країнах, як Уругвай та Канада, де повністю дозволено вирощувати, зберігати та споживати канабіс, рівень вживання тяжких наркотиків дуже сильно знизився, як і зникли кримінальні угрупування, які займалися саме цим наркотиком. Зараз усе продається в офіційних магазинах та все це оподатковується.

Вам мало двох прикладів? Ще близько тридцятьох країн легалізували в себе маріхуану частково і все було по тому ж самому сценарію.

Так чому в нас немає легалайзу? Писали петиції в 2019 році, у Верховну Раду подавали законопроект, під стінами парламенту проводились неодноразові акції в підтримку саме медичної маріхуани. Та МВС блокувало зміни до урядової постанови про перенесення канабісу з категорії наркотиків. І з цього всього можна зробити простий висновок: увесь трафік маріхуани і всі заробітки з нього йдуть до очільників наших спецслужб. Ви скажете, що це просто моя фантазія, а я скажу, що це не вперше в історії людства в 20 столітті в такій країні, як Сполучені Штати Америки ЦРУ дуже успішно отримували фінансування з наркотичних потоків. А ми ж любимо переймати досвід у наших західних партнерів…

Якщо зараз ввести легалайз канабісу – це приведе до економічного приросту і виходу з сірих зон коштів за маріхуану. Це приведе до полегшення життя багатьох онкохворих. А якщо дозволити вирощувати тільки в певних зонах, то можна і відродити закинуті села та поля. Молодь зараз проти алкоголю і цигарок, молодь зараз за те, щоб розслабитись безпечно і нешкідливо.

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x