Стрілець Сергій Куліш став кращим спортсменом серпня-2020 Черкащини

Стрілець Сергій Куліш став кращим спортсменом серпня-2020 Черкащини

У серпні в Україні після послаблення карантинних обмежень відбулася низка чемпіонатів з різних видів спорту. Про це повідомляє Відділення НОК України в Черкаській області

За звання кращого у серпні боролися п’ятеро спортсменів: стрільці Сергій Куліш, Максим Хроненко, Дмитро Омельяненко, легкоатлет Олексій Кирилін та Єлизавета Сікало (стрільба з лука). Експертна комісія, зваживши на рівень змагань, загальний результат та залікові очки кожного претендента, визначила переможця. Кращим спортсменом серпня став Сергій Куліш.

Сергій Куліш на Відкритому літньому чемпіонаті України з гвинтівки зі стрільби кульової, що відбувся у Вінниці, виборов 5 «золотих» нагород та встановив 2 рекорди України. Спортсмен став кращим в особистому заліку у вправі ГП-6 (стрільба з пневматичної гвинтівки: 60 пострілів з положення стоячи), МГ-6 (стрільба з малокаліберної гвинтівки: 120 пострілів з трьох положень: стоячи, з коліна, лежачи) та посів перше місце в складі команди у вправах ГП-6, МГ-6 та МГ-9 (стрільба з малокаліберної гвинтівки: 60 пострілів з положення лежачи).

Крім того, Сергій Куліш під час чемпіонату встановив два нові рекорди України: у кваліфікації вправи МГ-6 і у фіналі вправи МГ-6. На цих змаганнях він набрав 420 очок.

Переможець серпня Сергій Куліш та його тренер Віктор Нагній отримають відзнаку та грошову премію від відділення НОК України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x