В області нарахували 469 тис. грн відшкодувань за порушення земельного законодавства

В області нарахували 469 тис. грн відшкодувань за порушення земельного законодавства

Державні інспектори Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області здійснили 77 перевірок  щодо дотримання вимог земельного законодавства минулого місяця. Під час огляду фахівці зафіксували 56 порушень. Про це повідомляє ГУ Держгеокадастру у Черкаській області.

У результаті перевірок здійснили 23 розрахунки відшкодувань на загальну суму 469 тис. грн. Добровільно сплатили 194,8 тис. грн із урахуванням коштів, які виплатили за попередній період.

Під час роботи фахівці обласного Держгеокадастру оформили матеріали по 44 адміністративних справах, зареєструвавши порушення земельного законодавства. За цими фактами порушників оштрафовували на загальну суму понад 9 тис. грн, із них – майже 7 тис. грн виплатили добровільно.

Також у серпні направили п’ять клопотань до органів державної влади та місцевого самоврядування щодо ухвалення розпоряджень і рішень про передачу земельних ділянок в оренду, власність і користування відповідно до законодавства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x