У Черкасах надають кімнати у гуртожитку соціально-незахищеним людям

У Черкасах надають кімнати у гуртожитку соціально-незахищеним людям

Засідання наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках відбулося під головуванням заступника міського голови Ігоря Волошина. На ньому розглянули питання про надання кімнат у гуртожитку за адресою вул. Чорновола 162/3.  Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

У ньому вивільнилося близько 20 кімнат, які будуть надаватися громадянам, які перебувають на соціальній черзі, громадянам, які опинилися у критичних життєвих ситуаціях та працівникам комунальних підприємств Черкаської міської ради.

«Сьогодні ми розглянули питання про надання таких кімнат медсестрам, самотній людині, багатодітній родині, переселенцям. Чудово, що в міської влади з’явилася така можливість допомогти соціально-незахищеним містянам», – зазначає заступник міського голови Ігор Волошин.

Як розповіла начальник відділу житлового обліку Олена Мельнишина, кімнати надаються громадянам на правах оренди строком на рік з можливістю продовження строку. Людям потрібно буде лише сплачувати за комунальні послуги.

«Усі питання спочатку ретельно розглядаються комісією, а потім виносяться на розгляд виконавчого комітету», – говорить Олена Мельнишина.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x