У Черкасах підняли прапор Білорусі (ВІДЕО)

У Черкасах підняли прапор Білорусі (ВІДЕО)

Стяг Білорусі підняли на флагштоці Черкаської міської ради в знак солідарності 10 серпня. Про це повідомляє кореспондент «Нової Доби».

 

Напередодні заходу виконком ухвалив рішення про підняття прапора Білорусі. Ініціатором був директор КП “Черкаситеплокомуненерго” Павло Карась.

Стяг піднімав начальник транспортної служби КП “Черкаситеплокомуненерго” Микола Путін. За його словами, він «за» таку ініціативу.

– Я до цього ставлюсь із повагою. Враховуючи моє прізвище, я тільки “за”. Раніше я не погоджувався на інтерв’ю. У мене багато чого пов’язано з цим прізвищем та президентом Росії. Нещодавно виявилося, що я далекий родич Володимира Путіна. Про це я дізнався, коли їздив у Росію. Мама дивилась передачу й там показували фотографії всіх членів сім’ї. Вона впізнала двоюрідного брата мого батька”, – зазначив Микола Путін.

– Ми підняли стяг у знак солідарності підприємствам Білорусі, які зараз страйкують, вимагають свободи й зазнають політичних репресій. Наше підприємство готове надати робочі місця для звільнених білорусів, які брали участь у страйку в своїй країні, – зауважив Павло Карась.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x