Збірна Черкаської області з боксу позмагалася з житомирськими суперниками

Збірна Черкаської області з боксу позмагалася з житомирськими суперниками

3 грудня в м. Бердичів проходила 9 товариська матчева зустріч приурочена пам’яті видатного тренера житомирщини Самойлова М. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Цього разу в ринзі змагались збірні Житомирської області на чолі з ЗТУ Сікорським О. та Черкаської області на чолі з ЗТУ Мальованим В. у форматі 10х10. Серед 10-ти боксерів, які представляли Черкащину було і п\’ять уманчан, а саме: юніори Маргарян Артур та Башинський Олексій, молодіжники Дзюбейло Костя, Величко Кирило та Смирнов Андрій, який представляв найстаршу вікову категорію – чоловіків. Інших 5 боксерів з нашої області представляли Черкаси, а саме: юніор Прудіус Ілля та боксери-чоловіки Сергій Мунька, Рудничук Ігор і Меньших Андрій. Також в складі збірної був один жашківський боксер Медведенко Володимир.

За підсумками 10-ти безкомпромісних боїв зафіксовано бойову нічию. Упевнено свої поєдинки виграли уманчани Башинський Олексій та Смирнов Андрій відповідно у бердичівського та житомирського боксерів. Також перемоги здобули Мунька Сергій, Рудничук Ігор та Меньших Андрій. Зазнали поразки Медведенко Володимир та Прудиус Ілля. Їхні бої хоч і були рівні, але в деяких моментах відчувались маленька перевага в шквидкості та точності Бердичівських боксерів. У боях Маргарян – Верезумський, Величко – Сущук та Дзюбейло К. – Кротюк Д. щонайменше два з трьох раундів вигравали уманські боксери та перемоги з рахунком 1:2 все одно віддавали місцевим бійцям. Але в спільних рисах свято боксу в Бердичеві пройшло на високому рівні, дякуючи головному організатору змагань МСМК, учаснику Олімпіади в Ріо Матвійчуку Володимиру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x