У Черкасах перенесли святкування Дня міста

У Черкасах перенесли святкування Дня міста

У Черкасах перенесли святкування Дня міста у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Святкування Дня міста Черкаси перенесли до нормалізації епідемічного процесу. Відповідне рішення ухвалила місцева комісія ТЕБ і НС під час засідання 11 вересня.

Директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Всеволод Кульчиковський проінформував, що на Черкащині і в обласному центрі зокрема останнім часом спостерігається зростання кількості випадків захворювання на COVID-19. Лише за останню добу на коронавірус захворіло 119 жителів області і 35 жителів Черкас.

«З 14 вересня рішенням Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки місто Черкаси віднесене до «жовтої» зони. А місто Сміла і Смілянський район опинилися у «помаранчевій» зоні.Враховуючи те, що багато смілян щодня їздять на роботу у Черкаси, вважаю, що наша «жовта» зона носить умовний характер. Тому вважаю, що потрібно перенести святкування Дня міста до нормалізації епідемічного процесу», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Всеволод Кульчиковський.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x