Поліцейські розкрили серію крадіжок на території Черкащини (ВІДЕО)

Поліцейські розкрили серію крадіжок на території Черкащини (ВІДЕО)

Поліцейські Черкаського відділу поліції викрили зловмисників, які скоювали крадіжки на території Черкас та району. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області. 

Під час злочинів вони викрадали із помешкань, гаражних та підсобних приміщень предмети побуту, годинники, електроінструменти, документи, банківські картки, шини тощо.

Провівши розшукові заходи, оперативники з’ясували, що до крадіжок причетні двоє раніше судимих жителів Черкас, 1976 та 1988 років народження.

Їх затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вручили підозри.
Правоохоронці Черкаського відділу поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, провели ряд обшуків за місцем мешкання фігурантів, а також гаражного приміщення, де виявили та вилучили майно, що належить черкащанам.

Соснівський районний суд міста Черкаси обрав одному із затриманих запобіжний захід тримання під вартою 60 діб із правом внесення застави розміром 42040 гривень (20 прожиткових мінімумів для працездатних осіб).

Іншому правопорушнику суд виніс рішення – 60 діб тримання під вартою із правом на заставу – 168 160 гривень (80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб).

За фактами крадіжок поліцейські розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Поліцейські розкрили серію крадіжок на території ЧеркащиниПоліцейські Черкаського відділу поліції викрили зловмисників, які скоювали крадіжки на території Черкас та району. Під час злочинів вони викрадали із помешкань, гаражних та підсобних приміщень предмети побуту, годинники, електроінструменти, документи, банківські картки, шини тощо.Провівши розшукові заходи, оперативники з’ясували, що до крадіжок причетні двоє раніше судимих жителів Черкас, 1976 та 1988 років народження. Їх затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вручили підозри. Правоохоронці Черкаського відділу поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, провели ряд обшуків за місцем мешкання фігурантів, а також гаражного приміщення, де виявили та вилучили майно, що належить черкащанам.Соснівський районний суд міста Черкаси обрав одному із затриманих запобіжний захід тримання під вартою 60 діб із правом внесення застави розміром 42040 гривень (20 прожиткових мінімумів для працездатних осіб).Іншому правопорушнику суд виніс рішення – 60 діб тримання під вартою із правом на заставу – 168 160 гривень (80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб).За фактами крадіжок поліцейські розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.#поліція #черкаси #розкриття

Gepostet von Поліція Черкаської області am Samstag, 12. September 2020

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x