Черкаський МСК «Дніпро» на виїзді зіграв «в нічию» в Чемпіонаті України з футболу

Черкаський МСК «Дніпро» на виїзді зіграв «в нічию» в Чемпіонаті України з футболу

Футболісти «Дніпра» у матчі другого туру чемпіонату країни з футболу серед команд другої ліги на виїзді у «черкаському дербі» вибороли важливу нічию. Про це пише сайт «Черкаський спорт».

 

12 вересня у с. Білозір’я на стадіон «Зоря» ОПФК «Черкащина» (Черкаси) зіграв з МСК «Дніпро» (Черкаси). Результат – 0:0

ОПФК «Черкащина» (стартовий склад): Старченко Д., Діонг Сулейман, Дмитренко О., Долгий А., Кабанюк В., Малєй Ю., Морозенко Є., Олійник Я., Пічугін С., Шакун Д., Коровіков В. Головний тренер: Анатолій Безсмертний

МСК «Дніпро» (Черкаси): Самойленко К., Чорний В., Молоков К. (Кулик А., 46, Масоха А., 80), Шурубура Д., Шведенко Д, Авер’янов М., Орел В., Лобода В, Вініченко Б. (Дувняк І. 90+4), Фхакадзе Д., Савісько Я. Головний тренер: Ігор Столовицький

 

Очікувано стартові хвилини зустрічі команди провели нервово, проте при цьому першу обдуману атаку провели дніпряни, коли Авер’янов гострим пасом запускав Чорного у штрафну суперника, але атаку до логічного завершення довести не вдалося.

 

Господарі поля намагаються застосовувати пресинг і цим збити атакувальний запал суперника. І при цьому досвідченим гравця «Черкащини» вдавалося і самим атакувати – одна з атак на 11 хвилині зустрічі була дуже небезпечною, коли шкіряна куля влучила у стійку воріт. Поступово у господарів зустрічі дебютна активність почала втрачати свою актуальність і гра перейшла до активних дій обох команд переважно у центральній частині поля. М’ячем все частіше почали володіти гравці «Дніпра» і все більше ставало «гарячіше» біля штрафної господарів гри, яким за рахунок більшого досвіду своїх футболістів виступів на такому рівні вдавалося «гасити» атаки «Дніпра».

 

На старті другої половини зустрічі господарі гри спробували взяти гру під свій контроль, але їх вистачило не на багато. Вже на 55 хвилині слаломний прохід дніпрянина Фхакадзе з порушенням правил зупиняє Морозенко із «Черкащини». Штрафний удар у дніпрян не вдається виконати якісно. Після цього епізоду через 20 секунд біля штрафної господарів гри вже на газоні лежить Авер’янов, але цього разу удар зі штрафного на себе приймає стінка господарів поля.

 

Поступово команда Ігоря Столовицького за рахунок кращої фізичної підготовки збільшує темп зустрічі, змушуючи суперника частіше помилятися і тримати у напрузі голкіпера Старченка. Варто відзначити, що у першій половині другого тайму у стража воріт дніпрян особливо роботи не було.

 

Ближче до завершення гри напруга на футбольному полі зростала. На 74 хвилині вхід Авер’янова у штрафну суперника завершився падінням півзахисника, але арбітр вирішив по своєму  і показав дніпрянину жовту картку. «Черкащина» зі свого боку також атакувала, із застосуванням досвідчених дій при боротьбі за м’яч і при цьому… часто програвала, за що арбітр карав гостей штрафними ударами гостей. Доволі небезпечним на 84 хвилині був удар зі штрафного у виконанні Морозенка, на який голкіпер дніпрян Самойленко зреагував бездоганно.

 

Арбітр до основного часу зустрічі компенсував 5 хвилин. У цей проміжок гри у гостей була можливість завершити гру перемогою, скориставшись втомленістю своїх опонентів, але їм, напевне, не вистачило досвіду гри у такі моменти. При цьому господарі зустрічі робили все можливе впіймати гостей на контратаці.

 

У підсумку гра закінчилася нульовою нічиєю, яку більше у свій актив має записати молодий і амбітний МСК «Дніпро» під керівництвом свого досвідченого і доволі терпеливого головного тренера Ігоря Столовицького.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x