У Черкасах через поломку двигуна застряг теплохід з пасажирами

У Черкасах через поломку двигуна застряг теплохід з пасажирами

12 вересня близько 20:20 у Черкасах на річці Дніпро зупинився та не міг продовжити самостійно рух прогулянковий теплохід «Герой Дубинда». Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Черкаській області. 

Зупинка водного транспорту, на якому перебувало 77 пасажирів та 4 члени екіпажу, виникла через несправність двигуна.

Для надання допомоги до місця зупинки одразу направлено оперативно-рятувальні служби. За допомогою водного патруля Управління патрульної поліції та рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини до берега доставлено 7 осіб, серед яких 1 дитина. Водночас для буксирування теплоходу з річкового порту прибув буксир «Остановочний», проте після відновлення роботи двигуна річкове судно самостійно продовжило рух і о 22:23 повернулося до річкового порту «Черкаси».

Його повернення на водному катері супроводжували співробітники відділення пошукових водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення. У порту відпочивальників зустрічали співробітники ДСНС, серед яких була психологиня Управління. Остання під час спілкування з людьми, що зійшли з теплоходу, надавала психологічну допомогу та пропонувала гарячий чай.

Під час проведення операції по поверненню теплоходу до місця його швартовки ніхто з пасажирів не постраждав.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x