У Черкасах із мосту кохання зістрибнув чоловік

У Черкасах із мосту кохання зістрибнув чоловік

Учора, 12 вересня, в парку «Сосновий бір» знову сталося самогубство. Із однієї з найвідоміших в місті аркових споруд під назвою Міст Кохання зістрибнув чоловік віком близько 30 років. За інформацією речниці КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги» Ірини Назарок, котру вона надала сайту «Про Все», врятувати постраждалого після падіння з 26-метрової висоти не вдалося.

 

– Виклик надійшов учора о 21:49 про падіння з Мосту кохання. По приїзду медикам довелось констатувати смерть чоловіка приблизно 30-ти років, – повідомила Ірина Назарок.

 

Довідково, Міст Кохання – велична аркова споруда, що з᾿єднує дві кручі на узбережжі Дніпра. Він був зведений у 1968 році. Довжина конструкції – 65 м, висота розташування – 26 м. Із його висоти відкривається панорама Дніпра. Він вже давно є улюбленим місцем для закоханих, на якому вони залишають написи і замкнені замки.

Також, на жаль, його часто використовують для зведення рахунків із життям люди, котрі вважають самогубство єдиним виходом для себе. Лише нинішнього року на мосту кохання сталося декілька смертей. Так 21 квітня з Мосту зістрибнув 22-річний хлопець, а 15 січня до черкаських патрульних надійшло повідомлення про те, що під мостом у Сосновому парку лежить тіло людини. 30-річна жінка після падіння з висоти залишилася живою, але отримала численні множинні переломи кісток та інші тяжкі травми через які згодом померла вже в лікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x