У Черкасах побудують новий дитячий садок

У Черкасах побудують новий дитячий садок

Дитячий садок планують побудувати в міркорайоні «Митниця». Про це йдеться в офіційному телеграм-каналі голови Черкаської ОДА Сергія Сергійчука.

Жителі мікрорайону зверталися за допомогою до Президента України Володимира Зеленського під час його нещодавньої робочої поїздки на Черкащину. Заклад планують зарахувати до переліку об’єктів президентської програми «Велике будівництво». Планують збудувати дошкільний заклад за кошти державного бюджету – у межах 80 млн грн. Нині по вул. Героїв Дніпра, 87 підготовлюють територію до початку будівельного процесу.

Під час робочої виїзної народи очільник ЧОДА та міський голова Анатолій Бондаренко обговорили нагальні питання. Зокрема ті, що стосуються початку побудови садка.

– Проєктно-кошторисна документація зараз проходить комплексну експертизу. Сподіваємося, уже до кінця вересня цей процес завершать, що дасть змогу передати ділянку від міського – Департаменту будівництва Черкаської ОДА. Це рішення має бути ухвалене на найближчій сесії міської ради, – запевнив сьогодні міський голова Черкас.

Новий дитячий садочок розрахований на 300 дітей. У перспективі – понад сто робочих місць. Проєкт передбачає будівництво триповерхової будівлі, де будуть умови для інклюзивної освіти, з наявними ліфтами, басейном та ін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x