У Черкасах вирішили примусово демонтувати ряд об’єктів

У Черкасах вирішили примусово демонтувати ряд об’єктів

Сьогодні на засіданні виконкому міський голова Анатолій Бондаренко вніс до порядку денного питання про примусовий демонтаж незаконно встановлених об’єктів (шести будиночків) поблизу розважального комплексу «Рів’єра». А також – звільнення від огорожі прибережної території поблизу пляжу «Живчик», загальною площею близько одного гектара, де відбулось самозахоплення землі, і облаштовано незаконну парковку автотранспорту. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

Члени виконкому підтримали відповідну пропозицію.

За словами Анатолія Бондаренка, міська влада планує й надалі діяти досить рішуче з подібними нахабними проявами самозахоплень міської землі та на законних підставах розчищатиме територію Черкас від незаконних об’єктів. Якщо власники відмовляються їх прибрати самостійно, то це буде зроблено примусово.

Зокрема, сьогодні на виконкомі були ухвалені рішення про примусовий демонтаж семи самовільно встановлених кіосків та14 білбордів, розташованих на території міста.

А саме: вул. Генерала Момота,1 (ТС – павільйон у комплексі із зупинкою громадського транспорту «вул. Генерала Момота»); вул. В’ячеслава Чорновола (ТС – павільйон у комплексі із зупинкою громадського транспорту «вул. В’ячеслава Чорновола»); вул. Благовісна (ТС – павільйон у комплексі із зупинкою громадського транспорту «Центральний ринок»; вул. Пацаєва, 52 (ТС – тимчасова споруда, що знаходиться на території газозаправної станції); бульв. Шевченка, 135 (ТС – кіоск «Найсмачніше насіння»), вул. Сумгаїтська (ТС – павільйон в комплексі із зупинкою громадського транспорту «Ринок»); вул. Одеська, 14 (ТС – кіоск).

Також буде примусово демонтовано рекламні білборди за такими адресами:

– бульв. Шевченка біля перехрестя з вул. Припортовою – 14 об’єктів;
– бульв. Шевченка біля перехрестя з вул. Б.Хмельницького – 4 об’єкти;
– бульв. Шевченка біля перехрестя з вул. Святотроїцькою – 3 об’єкти;
– бульв. Шевченка біля перехрестя з вул. Смілянською – 3 об’єкти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x