В Умані перевірили медустанови, де надають послуги хасидам

В Умані перевірили медустанови, де надають послуги хасидам

Фахівці Уманського міськрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області перевірили пункт забору крові хасидів «Emergency clinic», інфекційний шпиталь  та  медпункт Центру первинної медико-санітарної допомоги  на території проживання та святкування паломників в Умані. Про це повідомляє ГУ Держпродслужби в Черкаській області.

Під час перевірки працівники надали рекомендації щодо дотримання протиепідемічних вимог та розробили механізм взаємодії служб. За серпень – початок вересня  приватна лабораторія, де обслуговують хасидів,  провела  понад 460 ПЛР-досліджень,  на сьогодні отримали 10 позитивних тестів.

З Ізраїлю до Умані прибуло два лікаря, три молодших медичних спеціалісти та фармацевт, які підсилять команду медпрацівників, що дбають про здоров’я паломників. У своїй амбулаторії вони підготували сортувальне відділення, де виявлятимуть хворих з підвищеною температурою. Окремо організували роботу відділення для соматичних пацієнтів та хворих на  COVID-19. Останніх «швидка» «Іхуд Ацала» транспортуватиме до інфекційного шпиталю, який розташований на базі одного із місцевих готелів.

Загалом хасидам-паломникам надають медичні послуги в чотирьох закладах, де працюють 19 медпрацівників, та лікарні Умані.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x