Благодійники з Ізраїлю виділили кошти Уманській міській лікарні

Благодійники з Ізраїлю виділили кошти Уманській міській лікарні

Представники Черкаської облдержадміністрації спільно з ізраїльськими благодійниками виокремили 2,5 мільйони гривень для облаштування ПЛР-лабораторії в Уманській міській лікарні 15 вересня. Про це в Телеграм-каналі поінформував голова ОДА Сергій Сергійчук.

За словами очільника Черкаської облдержадміністрації, власна лабораторія сприятиме не лише збільшенню кількості тестувань методом полімеразно-ланцюгової реакції, а допоможе значно швидше отримувати результати.

– Вчасна діагностика підвищує шанси на швидке одужання. Дякую представникам общин Ізраїлю, зокрема головному равіну Моше Ревуен Азману, міській владі Умані та медикам за співпрацю. Переконаний, що разом ми забезпечимо дотримання протиепідемічних норм та безпеки, – зазначив Сергійчук.

Нагадаємо, на минулому тижні в Умані відбулася зустріч очільника області та Надзвичайного і Повноважного Посла Держави Ізраїль в Україні Джоеля Ліона. Під час наради представники іудейських спільнот обіцяли сприяти створенню власної ПЛР-лабораторії в Уманській міській лікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x