У місті стартував чемпіонат зі скелелазіння

У місті стартував чемпіонат зі скелелазіння

Шостий рік поспіль у Черкасах відбувається чемпіонат зі скелелазіння. Традиційного він присвячений річниці створення місцевої федерації альпінізму та скелелазіння. Цього року їй виповнюється шість років. Аби відсвяткувати поважну дату, черкаські любителі екстриму вирішили помірятися силами на імпровізованому скеледромі в спортзалі на вулиці Калініна, 47.

Про це «Новій Добі» повідомляє «Черкаський спорт».

Цього року першість Черкас зі скелелазіння «Boulderfest-2014» зібрала у невеличкому приміщенні близько півсотні глядачів та учасників. За словами президента місцевої федерації альпінізму та скелелазіння В\’ячеслава Полежайка, першочергове завдання цих змагань – популяризація скелелазіння серед жителів міста. Для досвідчених скелелазів – це ще одна можливість випробувати свої сили на боулдерах різного рівня складності, не виїжджаючи кудись далеко за місто.
До участі в спортивній першості долучилися скелелази не лише з Черкас, але й з інших куточків області. Свої сили на місцевому скеледромі сьогодні випробовують сміливці віком від 14 до 20 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x