Черкаський обласний центр крові підтвердив відповідність міжнародним стандартам якості

Черкаський обласний центр крові підтвердив відповідність міжнародним стандартам якості

Міжнародний аудитор – компанія DQS Group – провів перевірку Черкаського обласного центру служби крові «Черкаси-Плазма» та надав позитивні висновки, що засвідчено сертифікатом якості.

Аудитори перевіряли відповідність системі управління якістю у галузі заготівлі, переробки, зберігання, тестування донорської крові та її компонентів, а також медичної практики.

– Шляхом аудиторської перевірки, задокументованої у звіті, було отримано підтвердження того, що система керування Черкаського обласного центру служби крові «Черкаси-Плазма» відповідає вимогам стандарту ISO 9001 : 2015. Це перший наш серйозний міжнародний аудит, але далеко не останній. Ми і надалі будемо покращувати якість наших послуг для донорів та для споживачів, – говорить керівник Черкаського обласного центру служби крові «Черкаси-Плазма» Ярослав Березань.

Компанія DQS Group з 1985 року є довіреним партнером з сертифікації та оцінки для орієнтованих на якість компаній по всьому світу. Компанія спеціалізується на аудитах, оцінці та сертифікації підприємств.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x