У Черкасах затримали п’яного утікача, який скоїв ДТП (фото)

У Черкасах затримали п’яного утікача, який скоїв ДТП (фото)

Водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter учора в’їхав у цегляний паркан, пошкодив дорожній бордюрний камінь та зник з місця події.  Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Черкаської області.

Направляючись на місце виклику, на перехресті вулиць Гетьмана Сагайдачного та Чехова, патрульні помітили, ймовірно причетний до скоєння ДТП, транспортний засіб Mercedes-Benz Sprinter, який рухався без увімкненого ближнього світла фар у темну пору доби.

Після того, як поліцейські зупинили автомобіль, водій вийшов та почав втікати. Наздогнавши порушника, було встановлено, що чоловік дійсно причетний до скоєння ДТП. Під час спілкування з ним, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та доставили на огляд до лікаря-нарколога. За результатами перевірки було встановлено, що громадянин керував автомобілем напідпитку.

Інспектори оформили дорожню пригоду та склали на винуватця адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП, ст. 122-4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП, ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x