На розвиток Черкаського регіону виділять 154 мільйони гривень

На розвиток Черкаського регіону виділять 154 мільйони гривень

154 мільйони гривень спрямували на розвиток Черкащини. За ці кошти виконають доручення Президента Володимира Зеленського: відновлять та збудують важливі для області об’єкти. Про це повідомляє очільник області Сергій Сергійчук на своєму телеграм-каналі.

– Ми плануємо відновити Будинок культури в Каневі, який десятками років був поза увагою влади. У держбюджеті вже запланували 65 млн грн. Спільно створимо потужний культурний центр, який стане доповненням «туристичного магніту» – Шевченківської гори, – зазначив Сергійчук.

За його словами, на поточний середній ремонт вулиці Енергетиків та вулиці Шевченка у Каневі, які ведуть до Шевченківської гори, також передбачили 10 млн грн.

–  Виконаємо обіцянку збудувати садочок для жителів району «Митниця», що в обласному центрі. 79 млн грн зможемо використати в 2021-му році для спорудження комплексного дошкільного навчального закладу. Днями вже виїздив на місце майбутньої будівлі.  Дякую Президенту, депутатам Верховної Ради за підтримку та оперативне сприяння, – зауважив голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Сергійчук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x